XM - ARQUITECTURA


Xisca Monjo – Arquitecte

  

Barcelona – Mallorca – Milano

XM Arquitectura - HABITAGES - Barcelona, Mallorca, Milano

Habitatges

Projecció d’habitatges unifamiliars, plurifamiliars, públics i privats. Planificació d’instal.lacions, cèdules d’habitabilitat, reformes integrals, o parcials, i sanejaments.

XM Arquitectura - EQUIPAMENTS - Barcelona, Mallorca, Milano

Equipaments

Projecció d’escoles, universitats, biblioteques, poliesportius, museus i edificis públics destinats a serveis socials. Reformes per al cumpliment de la normativa vigent i la inclusió social.

XM Arquitectura - INTERIORISME - Barcelona, Mallorca, Milano

Interiorisme

Habitabilitat en cases privades, habitacions, armaris, escales, refrigeració, il.luminació, distribucions interiors de comerços i magatzems, stands per a fires, i habitacions de creuers.

XM Arquitectura - DISSENY EXPOSITIU - Barcelona, Mallorca, Milano

Disseny expositiu

Disseny d’exposicions en diferents institucions culturals: Barcelona Fòrum de les Cultures, Museu Picasso, Fundació Tàpies. Expo Zaragoza, Biennal de Venècia.

XM Arquitectura - PAISATGISME - Barcelona, Mallorca, Milano

Paisatgisme

Disseny de parcs i jardins, mobiliari urbà, recepcions exteriors d’hotels, zones recreatives, piscines privades, camps esportius a l’exterior i hàbitats especials per animals i plantes al zoo.

XM Arquitectura - URBANISME - Barcelona, Mallorca, Milano

Urbanisme

Projecció urbanística de millores de la distribució de zones urbanes i d’espais rurals. Camins d’accès a finques, ràmpes i accessibilitat. Conservació del patrimoni cultural i rústic.

Arquitecte col·legiada al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. Núm. de col·legiat 4416-2.

FRANCESCA MONJO BALLESTER


Desenvolupo projectes d’arquitectura en obra nova, reformes i interiorisme des de l’estudi propi i en col·laboració amb altres arquitectes.

Desde 1998 fins l’actualitat, he desenvolupat el meu treball col·laborant en diversos despatxos d’arquitectura de Barcelona. En cada una d’ells he pogut treballar amb creativitat i avançar amb la investigació i la innovació de conceptes arquitectònics i noves tecnologies.

He ampliat els meus coneixements i experiència laboral en diferents tipus de concursos i projectes, amb el seguiment en totes les fases de projecte, obra i relació amb el client. Treballo amb tots els softwares professionals del sector: Autodesk / REVIT / Office Suite / Adobe Creative Suite.

He format part de diferents grups de treball, a nivell intern de despatx, amb diferents professionals del sector, amb diferents estudis d’arquitectura i en grups de treball interdisciplinaris, tan nacionals com internacionals.


Portfoli


Projectes arquitectònics realitzats desde 1998 fins el present,
per una gran diversitat de clients econòmics i socials.

Curriculum

Col·laboracions professionals


Projectes professionals realitzats per una gran varietat de clients a diferents localitats:
Barcelona, Sant Adrià del Besòs, El Prat de Llobregat, Vacarisses, Santa Coloma de Gramanet, Masnou, Gavà, Esplugues de Llobregat, Abrera, L’Estany, Pont de Suert (Lleida), Saus-Camallera, Palau de Plegamants, Alp (Cerdanya), Muro (Mallorca), Ses Salines (Mallorca), Santanyí (Mallorca), Palma de Mallorca, Binissafuller (Menorca), Guipúscoa, Biskaia, Zaragoza, Alacant, Madrid, Venècia i Milà (Italia).

Enric Soria Badia
Barcelona 1998 - 2000

Enric Soria Badia
Estudi d’arquitectura
RdL arquitectos
Barcelona 2000 - 2015

RdL arquitectos
Estudi d’arquitectura
DWA
Milano 2016

DWA
Design Studio
XM arquitectura
Barcelona 2017 - 2019

XM arquitectura
Estudi d’arquitectura

Contacte